1. Z tvarohového těsta.
INGREDIENCE: 100 g tvarohu, 100 g hrubé mouky, 1 žloutku, 10 g másla, 10 g cukru, ovoce, cukr na sypání, máslo.
POSTUP PŘÍPRAVY: Z prolisovaného tvarohu, hrubé mouky, žloutku, másla a cukru uděláme těsto. Vyválíme, nakrájíme na čtverečky, plníme ovocem. Uvaříme, posypeme cukrem, pokapeme máslem.
2. Z odpalovaného těsta.
INGREDIENCE: 150 g hrubé mouky, 1/8 l mléka, 1 vejce, sůl, 20 g másla.
POSTUP PŘÍPRAVY: Do vařícího mléka vsypeme mouku, osolíme, přidáme máslo a na ohni stále mícháme, až se těsto nechytá hrnce ani vařečky. Pak těsto sejmeme s ohně a vmícháme do něho vejce. Necháme vychladnout. Z těsta vyválíme šišku, nakrájíme kousky, do kterých balíme ovoce.
3. Z nudlového těsta.
INGREDIENCE: 1 vejce, 100 g polohrubé mouky, voda podle potřeby
POSTUP PŘÍPRAVY: Z mouky a vejce připravíme řidší nudlové těsto, které vyválíme asi na 1 mm silně. Nakrájíme čtverečky, které plníme ovocem. Dobře zabalíme.
4. Z krupicového těsta:
INGREDIENCE: 1 l mléka, 80g krupice, 1 vejce, sůl.
POSTUP PŘÍPRAVY: Uvaříme hustou krupicovou kaši, trochu ji osolíme. Do prochladlé dobře vmícháme vejce. Těsto vyválíme asi na 3 cm silně. Vykrájíme čtverečky a ty naplníme ovocem.
5. Z třetinového těsta:
INGREDIENCE: 80g tvarohu, 80g brambor, 80g hrubé mouky, 1 vejce, sůl.
POSTUP PŘÍPRAVY: Tvaroh prolisujeme, den předem uvařené brambory nastrouháme, přidáme hrubou mouku, vejce a sůl a zaděláme na vále těsto.
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů |
|
Průměr: 2,99 | Hodnotilo: 1366 x | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |
B
BRAMBORY
D
DOBRÁ RADA
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
DRŮBEŽ
DRŮBEŽ DROBY
DRŮBEŽ HUSA
DRŮBEŽ KACHNA
DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
DRŮBEŽ KUŘE
DRŮBEŽ SLEPICE
G
GULÁŠ
GULÁŠ HOVĚZÍ
GULÁŠ RŮZNÝ
GULÁŠ SKOPOVÝ
GULÁŠ VEPŘOVÝ
GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
H
HOUBY
HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
HOVĚZÍ RŮZNÉ
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
J
JITRNICE JELITA A PREJT
K
KNEDLÍKY
KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
KNEDLÍKY KYNUTÉ
KNEDLÍKY OVOCNÉ
KNEDLÍKY RŮZNÉ
KOŘENÍ
KRÁLÍK
L
LÉČIVÉ ROSTLINY
LUŠTĚNINY
M
MASO HOVĚZÍ
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
MASO TELECÍ
MASO UZENÉ
MASO VEPŘOVÉ
MOUČNÍKY
MOUČNÍKY DORTY
MOUČNÍKY KYNUTÉ
MOUČNÍKY SLANÉ
MOUČNÍKY TŘENÉ
MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
N
NÁPOJE
NÁPOJE KOKTEJLY
NÁPOJE LIKÉRY
NÁPOJE POHÁRY
NÁPOJE ŠŤÁVY
O
OD BABIČKY
OMÁČKY
OVOCE
P
POLÉVKA DRŮBEŽÍ
POLÉVKA HOUBOVÁ
POLÉVKA HOVĚZÍ
POLÉVKA RŮZNÁ
POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
POLÉVKA ZELENINOVÁ
POLÉVKY
POMAZÁNKY
PŘEDKRMY
PŘÍLOHY
R
RECEPTY
RYBY
RYBY CANDÁT
RYBY FILÉ
RYBY KAPR
RYBY LOSOS EXOTICKÉ
RYBY MAKRELA
RYBY PSTRUH
RYBY RŮZNÉ
RYBY ŠTIKÁ
RYBY TRESKA
RYBY ÚHOŘ
RÝŽE
S
SALÁTY
SEKANÁ
SÓJA
SPECIALITY
SPECIALITY DRŮBEŽ
SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
SPECIALITY RŮZNÉ
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
SPECIALITY VEPŘOVÉ
SPECIALITY VNITŘNOSTI
SPECIALITY ZELENINA
SPECIALITY ZVĚŘINA
STARÉ RECEPY
SÝRY
T
TĚSTOVINY
V
VEPŘOVÉ RŮZNÉ
VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
VEPŘOVÉ ŽEBRO
VNITŘNOSTI
Z
ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
ZABIJAČKA DOMÁCÍ
ZABIJAČKA GULÁŠ
ZABIJAČKA MASO
ZABIJAČKA OMÁČKA
ZABIJAČKA PAŠTIKY
ZABIJAČKA POLÉVKA
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
ZABIJAČKA UZENÉ
ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
ZELENINA
ZVĚŘINA